ردکردن این

فیلتر تصفیه آب خانگی

کارخانه پالایه سازان، تولیدکننده مطرح انواع فیلتر تصفیه آب ، با هدف افزایش کیفیت آب آشامیدنی و با به کارگیری تکنولوژی روز دنیا اقدام به طراحی و تولید انواع پالایشگر تصفیه آب کرده است. انواع فیلترهای تصفیه آب خانگی بسته به کارکردشان، دارای ویژگی‌های منحصربه‌فردی نیز هستند. با توجه به اینکه فیلترها نقش مهمی در عملکرد این دستگاه ایفا می‌کند، بهتر است اقدام به خرید بهترین فیلتر تصفیه آب کنید. عدم اقدام به موقع برای تعویض فیلتر آب خانگی نه تنها کیفیت آب آشامیدنی را کاهش می‌دهد، بلکه به دیگر اجزا دستگاه تصفیه آب نیز آسیب وارد می‌کند. 

انواع فیلتر تصفیه آب

فیلتر تصفیه ممبران ۸ ایتج صنعتی ۴۰ در ۴۰
قیمت فیلتر تصفیه آب

قیمت فیلتر تصفیه آب

قیمت فیلترها بسته به نوع کاربردی که دارند و همچنین کشور سازنده آن‌ها متفاوت است. انواع پالایشگرهای تصفیه آب کلر موجود در آب را حذف می کند، میکروب ها، باکتری ها، فلزات سنگین و شن و ماسه و گل و لای آب را از بین می برد. باعث کاهش سختی آب می شود و طعم و بو نا مطبوع آب را بهبود می بخشد. هم چنین برای مناطقی که آب شور دارند به عنوان آب شیرین کن نیز استفاده می شود.با استفاده از این فیلترها، آبی که در اختیار شما قرار می گیرد به شما انرژی بیشتری می دهد، پوست شما را با طراوت می کند، در کاهش وزن شما موثر است و سیستم گوارشی تان را تقویت می کند.

هم چنین به دلیل این که دیگر نیازی به خرید آب های معدنی بطری ای ندارید در نهایت قیمت فیلتر تصفیه آب به صرفه ترخواهد شد  . علاوه بر آن به کاهش آلودگی محیط زیست نیز کمک خواهید کرد.

تفاوت بین فیلتر تصفیه خوب و بد

تفاوت های زیادی در فیلتر های خوب و بد وجود دارد که شامل استفاده از مواد اولیه یا پلاستیک نامرغوب، استفاده از مواد داخلی یا کربن نامرغوب درون فیلتر، استفاده از مواد غیر مجاز مانند سنگ و چسب در ساخت فیلتر ها، رها سازی و اضافه کردن مواد مضر و نامطلوب، رها سازی ریز کربن و چربی درون آن، استاندارد بودن و دارا بودن تاییده معتبر جهانی این موارد در اصل و فیک بودن فیلتر تاثیر مستقیمی دارد.

تفاوت بین فیلتر تصفیه خوب و بد

بهترین زمان تعویض فیلتر تصفیه آب

زمان تعویض فیلتر تصفیه آب

  • میزان آب ورودی
  • مدت زمان استفاده از فیلتر
  • کیفیت فیلتر
  • کیفیت آب ورودی به دستگاه تصفیه خانگی

با توجه به موارد فوق، مناسب‌ترین زمان برای تعویض هر فیلتر مشخص خواهد شد و ما در زیر بهترین زمان های تعویض فیلتر تصفیه آب 6 مرحله ای را به طور کامل شرح داده ایم.

فیلترهای مرحله اول: زمان تعویض این فیلترها از ۲ هفته تا ۶ ماه در منطقه‌های مختلف متغیر است چراکه کیفیت آب آشامیدنی در همه مناطق یکسان نیست. یکی از بهترین راه‌های تشخیص فیلترهای PP توجه به رنگ صافی‌ها است. زمانی که فیلترهای مرحله اول کاملا به رنگ قهوه‌ای درآمدند باید نسبت به تعویض آن‌ها اقدام کنید.

فیلترهای مرحله دوم: مناسب‌ترین زمان برای تعویض این فیلترها هر ۶ ماه یک بار است. اما توجه به عوامل فوق ضروری است چراکه اگر کیفیت آب بسیار پایین باشد، ممکن است مجبور شوید زودتر فیلترهای مرحله دوم را تعویض کنید.

فیلترهای مرحله سوم: بهترین زمان تعویض برای این فیلترها نیز در مصرف خانگی هر ۶ ماه یک بار است. قیمت این فیلترها در بازار ۱۰ تا ۵۰ هزار تومان است.

فیلترهای مرحله چهارم: فیلتر مرحله چهارم یا همان فیلتر ممبران را باید زمانی تعویض کنید که دچار خرابی یا آسیب شده‌اند. پالایشگرهای ممبران جزو مهم‌ترین فیلترهای دستگاه تصفیه آب به شمار می‌روند که اگر فیلترهای پیش تصفیه را مرتب تعویض کنید می‌توانند حتی تا ۴ سال نیز عمر مفید داشته باشند. قیمت برخی از مدل‌های خاص فیلتر ممبران برای آب‌های بسیار سخت ممکن است حتی تا ۴۰۰ هزار تومان نیز برسد.

فیلترهای مرحله پنجم: بهترین زمان تعویض این فیلترها برای مصرف خانگی برای منطقه‌ای که کیفیت آب چندان نامناسب نیست، هر ۱ سال یک بار است. قیمت برخی از مدل‌های فیلتر مرحله پنجم حدود ۴۰۰ هزار تومان است.

فیلترهای مرحله ششم: مناسب‌ترین زمان تعویض پالایشگرهای مینرال هر ۱ الی ۱.۵ سال یک بار است. در صورت عدم تعویض فیلترها در این بازه زمانی دیگر کارایی لازم را نخواهند داشت.

فیلترهای قلیایی: فیلترهای قلیایی یا آلکالاین را بهتر است هر یک سال یک بار تعویض کنید تا کیفیت آب تصفیه شده توسط دستگاه کاهش نیابد.

فیلترهای فرابنفش: زمانی که لامپ UV می‌سوزد زمانی است که باید فیلترهای فرابنفش را تعویض کنید. این فیلترها عموما بین ۱ الی ۳ سال عمر مفید دارند. فیلترهای فرابنفش نیز جزو فیلترهای گران قیمت به شمار می‌روند.

 

زمان تعویض فیلتر تصفیه آب
مراحل اول و دوم و سومهر 4 تا 6 ماه
مرحله چهارم ( ممبران) دستگاههر 1.5 سال تا 2 سال
مراحل پنجم و ششمهر 1 سال تا 2 سال
مراحل هفتم و هشتمهر یکسال و نیم

 

نگهداری فیلترهای تصفیه آب چگونه است؟

نگهداری فیلترهای تصفیه آب

یک دستگاه تصفیه آب بدون فیلتر تقریبا هیچ‌گونه کارایی نخواهد داشت. همچنین اگر فیلترهای دستگاه کارایی مطلوبی نداشته باشند، کیفیت آب خروجی از دستگاه نیز چندان مطلوب نخواهد بود. بنابراین اگر از دستگاه های تصفیه آب خانگی استفاده می‌کنید، نگهداری فیلترهای تصفیه آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند. یکی از مهم‌ترین اقدامات برای حفظ و نگهداری فیلترهای تصفیه آب تعویض به موقع آن‌ها است. عده‌ای از افراد تصور می‌کنند چون فیلترهای باکیفیت و گران قیمتی برای دستگاه خود خریداری کرده‌اند، این فیلترها دیگر مادام‌العمر هستند و نیازی به تعویض ندارند.

لازم به ذکر است که حتی باکیفیت‌ترین فیلترهای موجود در بازار نیز پس از مدتی اشباع شده و باید تعویض شوند. چنانچه این فیلترها را در زمان مشخص شده تعویض نکنید نه تنها فرایند تصفیه آب دیگر به درستی صورت نگرفته و آلایندگی‌هایی در آب باقی می‌‌ماند، بلکه خود فیلتر نیز می‌تواند منبع تجمع میکروب‌ها و باکتری‌ها شود. اگرچه کیفیت فیلتر در سر آمدن مدت زمان تعویض آن تاثیرگذار است و فیلترهای ارزان و باکیفیت باید سریع‌تر تعویض شوند، اما این موضوع راجع‌به فیلترهای باکیفیت نیز صدق می‌کند. راه‌های نگهداری فیلترهای تصفیه آب عبارتنداز:

هر چند وقت یکبار عملکرد فیلتر را بررسی کنید

بررسی عملکرد فیلتر

همان‌طور که کمی پیش اشاره شد یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین راه‌های سالم نگه داشتن دستگاه تصفیه آب و اطمینان حاصل کردن از نوشیدن آبی کاملا تصفیه شده، تعویض به موقع فیلترهای آن است. فیلترهای الیافی، فیلتر کربنی و حتی فیلترهای ممبران که جزو مهم‌ترین فیلترهای دستگاه تصفیه آب هستند پس از مدتی دیگر کارایی اولیه را ندارند. فیلترهایی که بیشتر در معرض آلاینده‌ها و مواد درشت موجود در آب هستند، زودتر از فیلترهای دیگر نیاز به تعویض دارند. برای مثال فیلترهای الیافی که در مرحله اول وظیفه دارند سنگ ریزه‌ها، شن و ماسه و… آب را حذف کنند بی‌شک سریع‌تر از فیلترهای مرحله 3 و 4 اشباع می‌شوند.

با توجه به اینکه زمان تعویض فیلترهای دستگاه تصفیه آب به سه عامل مهم یعنی کیفیت آب منطقه، میزان آبی که در طول روز وارد دستگاه می‌شود و ابعاد و نوع فیلتر بستگی دارد، ممکن است تشخیص اینکه آیا واقعا زمان تعویض فیلتر سر رسیده است یا نه کمی برایتان دشوار باشد. از همین‌رو می‌توانید با باز کردن محفظه فیلترها آن‌ها را بررسی کنید. تغییر رنگ فیلتر عمدتا ناشی از اشباع شدن آن است که خبر از سر رسیدن زمان تعویض آن می‌دهد. همچنین اگر فشار آب کاهش یافت یا آب تصفیه شده طعم و بوی مناسبی نداشت باید متوجه شوید که برخی از فیلترهای دستگاهتان دیگر کارایی ندارند.

فیلتر تصفیه آب را شستشو ندهید

شستشو فیلتر تصفیه آب

از دیگر اقداماتی که اغلب افراد فکر می‌کنند در جهت نگهداری فیلتر تصفیه آب می‌توان انجام داد، تمیز کردن و شستشوی فیلتر است. اما آیا فیلترهای دستگاه تصفیه آب قابل شستشو هستند؟ موضوعی که باید به آن توجه داشته باشید این است که همه فیلترهای دستگاه قابلیت شستشو ندارند و با شستشوی آن‌ها کمکی به افزایش کارایی این فیلترها نمی‌کنید. اگر فیلتری اشباع شده باشد بهترین اقدام تهیه یک فیلتر جدید است؛ علی‌الخصوص فیلترهای الیافی که زودتر از سایر فیلترها اشباع می‌شوند و از آنجایی که قیمت مناسبی نیز دارند و شستشو در عملکردشان تاثیری ندارد بهتر است فیلتر جدید خریداری کنید. چرا شستشوی فیلترهای دستگاه تصفیه آب را توصیه نمی‌کنیم؟

  • استفاده از فیلتری که دیگر کارایی ندارد آلودگی میکروبی آب را افزایش می‌دهد.
  • استفاده مجدد از این فیلترها، موجب خرابی دستگاه تصفیه آب خواهد شد.
  • کیفیت آب خروجی از دستگاه به شدت افت خواهد کرد.

با این تفاسیر شستشوی فیلترها و استفاده مجدد از آن‌ها به هیچ عنوان فکر خوبی برای صرفه جویی در خرید فیلتر تصفیه نیست! تنها فیلترهایی که قابلیت شستشو و استفاده مجدد دارند، فیلترهای توری و پلی استر هستند که ساختار آن‌ها این اجازه را می‌دهد. فیلترهای توری پیش از فیلتر مرحله اول یعنی فیلتر الیافی قرار می‌گیرند. به عبارتی زمانی که آب منطقه رسوب، گل و لای، شن و ماسه زیادی داشته باشد بهتر است برای جلوگیری از خراب شدن سریع فیلتر الیافی از یک فیلتر توری استفاده شود. این فیلتر تا زمانی که آسیبی به تور آن وارد نشده است قابلیت شستشو و استفاده مجدد دارد.

 حتی هرزگاهی شستشو و تمیز کردن این فیلتر واجب نیز خواهد بود چراکه اشباع شدن آن با سنگ ریزه و ماسه موجب کاهش فشار آب می‌شود. فیلترهای پلی استر نیز عملکردی مشابه با فیلتر توری دارند و دقیقا پیش از فیلترهای الیافی قرار می‌گیرند. این فیلتر نیز قابلیت شستشو دارد. بنابراین می‌توان گفت تنها فیلترهایی که به عنوان پیش تصفیه پیش از فیلترهای مرحله 1 قرار می‌گیرند، قابلیت شستشو دارند. سایر فیلترها را مانند فیلترهای الیافی یا ممبران به دلیل ساختار لایه لایه‌ای که دارند نمی‌توان شستشو داد. ذرات ریز در لایه‌های این فیلتر گرفتار می‌شوند و شستشوی آن‌ها عملا بی فایده است.

Membrane filter

فیلتر تصفیه آب ممبران

فیلتر ممبران نسل جدیدی از فیلترهای دستگاه تصفیه آب است که عمل تصفیه آب را به طور کامل و بدون نیاز به هیچ‌گونه مواد افزودنی انجام می‌دهد. 

فیلترهای تصفیه آب ممبران در حذف آلاینده‌های شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی آب تاثیر بسزایی دارند. بهترین پالایشگر تصفیه ممبران از بخش‌های مختلفی چون مجرای آب، غشای نیمه تراوا و مجرای فاضلاب تشکیل شده‌اند. 

sediment filter

فیلتر های تصفیه آب الیافی

فیلتر الیافی یا فیلتر PP پرکاربردترین صافی دستگاه‌های تصفیه آب خانگی است. این پالایشگرها برخلاف قیمت ارزانی که دارند، نقش مهمی در فرایند تصفیه آب ایفا می‌کنند. فیلتر رسوب گیر الیافی که با عنوان صافی مرحله اول دستگاه تصفیه آب نیز شناخته می‌شود، تصفیه فیزیکی آب را بر عهده دارد.

فیلتر الیافی صنعتی

فیلترهای الیافی با ابعاد ۳۰ تا ۶۰ اینچ برای مصارف صنعتی مناسب هستند.

فیلتر الیافی صنعتی

فیلترهای الیافی با ابعاد ۳۰ تا ۶۰ اینچ برای مصارف صنعتی مناسب هستند.

فیلتر الیافی نیمه صنعتی

فیلترهای الیافی نیمه صنعتی عموما با ابعاد ۲۰ اینچ تولید می‌شوند.

فیلتر الیافی نیمه صنعتی

فیلترهای الیافی نیمه صنعتی عموما با ابعاد ۲۰ اینچ تولید می‌شوند.

فیلتر الیافی خانگی

برای مصارف خانگی باید از فیلترهای الیافی خانگی با ابعاد ۱۰ اینچ استفاده کرد.

فیلتر الیافی خانگی

برای مصارف خانگی باید از فیلترهای الیافی خانگی با ابعاد ۱۰ اینچ استفاده کرد.

String wound filters

فیلتر تصفیه آب نخ تابیده

فیلتر نخ تابیده را ممکن است در بازار با نام صافی نخی نیز بشناسند. وظیفه فیلترهای نخ تابیده حذف آلاینده‌هایی چون شن و ماسه، گل و لای، ذرات رسوب کرده در آب، خاک، لجن و… است.

چنانچه حجم رسوبات مانند گل و لای در آب منطقه زیاد باشد، عمر مفید صافی تصفیه نخ تابیده زودتر به سر آمده و باید تعویض فیلتر نخ تابیده صورت بگیرد. مزیت پالایشگرهای نخ تابیده نسبت به فیلترهای الیافی، توانایی این صافی‌های نخی در نگه داشتن حجم بیشتری از رسوبات است.

پالایشگر الیاف تابیده-10 ابنچ -40 در 40

In Line Filter

فیلتر تصفیه آب IN LINE

فیلترهای اینلاین طوری طراحی شده اند که محفظه و صافی با هم تلفیق شده اند و به شکل یک کپسول درآمده اند. فقط کافی است شیلنگ ها را از سر و ته فیلتر کهنه جدا کنید ، فیلتر نو را جایگزین کنید و دوباره شیلنگ ها را به سر و ته فیلتر جدید متصل کنید. به این ترتیب صافی با دست تماس ندارد ، نشتی و ریختن آب در اطراف به حداقل ممکن می رسد و سرعت عمل هم در تعویض پالایشگرها بیشتر است.

فیلتر تصفیه گرانولی نوع ۲ ۴۰ در ۴۰

فیلتر تصفیه آب کربن گرانول

فیلتر کربن گرانول به عنوان فیلتر مرحله دوم در دستگاه‌های تصفیه آب خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فیلتر گرانولی نوع ۱ ۱۰ در ۱۰

فیلتر تصفیه آب کربن بلاک

این فیلترها توانایی بالایی در جذب ذرات معلق موجود در آب دارند.

فیلتر پست کربن۴۰ در۴۰

فیلتر تصفیه آب پست کربن

وظیفه این فیلترها در دستگاه تصفیه آب خانگی، حذف گازهای باقی‌مانده در آب است.

Carbon Filter

فیلتر تصفیه آب کربنی

فیلترهای کربنی توانایی بالایی در حذف کلر و مواد آلی موجود در آب دارند. هنگامی که آب از بستر صافی کربنی عبور می‌کند، فرایند جذب سطحی میان ذرات آب و بستر فیلتر صورت می‌گیرد.

آبی که از فیلتر کربنی می‌گذرد عاری از هرگونه مواد آلی و کلر خواهد بود. این فرایند در نهایت موجب گرفته شدن بو، رنگ و طعم نامناسب آب نیز خواهد شد. با توجه به اهمیت بالای صافی‌های کربنی در دستگاه تصفیه خانگی، باید نسبت به تعویض به موقع این فیلترها آگاه باشید.

Pack filters

فیلتر تصفیه آب پک

اگر قصد خرید فیلتر خانگی تصفیه آب دارید، توصیه ما خرید پک کامل فیلتر تصفیه آب است. با توجه به همزمان بودن زمان تعویض اغلب فیلترها، با خرید یک پک فیلتر تصفیه آب می‌توانید تمامی صافی‌هایی که نیاز به تعویض دارند را با صافی جدید جایگزین کنید.
برای مشاهده فیلتر پک های ساخته شده توسط شرکت پالایه سازان توس می توانید بر روی مطالعه بیشتر کلیک کرده و بقیه محصولات ما را مشاهده نمایید.

عملکرد فیلترهای دستگاه تصفیه آب

عملکرد فیلترهای دستگاه تصفیه آب چگونه است؟

دستگاه‌های تصفیه خانگی با ۳ تا ۸ مرحله تصفیه آب هم‌ اکنون در بازار موجود هستند. مسلم است که هرچه تعداد مراحل تصفیه آب بیشتر شود، کیفیت آب خروجی نیز بیشتر خواهد شد. از همین‌ رو به عنوان بهترین دستگاه تصفیه آب خانگی موجود در بازار می‌توان به دستگاه‌های ۶ مرحله‌ای و ۸ مرحله‌ای اشاره کرد. منظور از تعداد مراحل تصفیه یک دستگاه در واقع همان تعداد فیلترهای دستگاه تصفیه است. هر یک از صافی‌ها در هر مرحله وظیفه حذف مواد و املاحی در آب را بر عهده دارند. در بدو ورود آب لوله کشی به درون دستگاه تصفیه آب املاح و رسوبات درشت آن حذف می‌شوند. سپس آب از طریق شلنگ تصفیه آب به سمت فیلترهای مرحله دوم و سوم هدایت می‌شود. فیلترهای مرحله دوم عموما فیلترهای کربن فعال هستند که وظیفه حذف مواد آلی موجود در آب را برعهده دارند. در مرحله سوم نیز کلر از آب گرفته می‌شود. وجود مقدار زیادی کلر در آب آشامیدنی تاثیرات منفی زیادی بر روی سلامتی انسان می‌گذارد. برای مثال کلر به مرور زمان می‌تواند منجر به ریزش مو یا چروک شدن پوست شود. سپس آب با فشار پمپ دستگاه تصفیه آب وارد فیلتر ممبران می‌شود. بافت این صافی به اندازه‌ای ریز است که آب بدون کمک فشار پمپ نمی‌تواند از آن عبور کند. این فیلترها قادر هستند ذراتی با ابعاد کوچک‌تر از ۰.۰۰۰۱ میکرون را از آب حذف کنند. فیلتر ممبران همچنین قادر است ذراتی چون آرسنیک، نیتریت و نیترات را نیز از آب حذف کند. پس از خارج شدن آب از هوزینگ پالایشگر تصفیه ممبران آب وارد فیلتر پست کربن می‌شود

کاربرد انواع فیلترهای تصفیه آب چیست؟

1- فیلترهای کربنی: نقش عمده این فیلترها گرفتن کدورت، بو و مزه نامطبوع آب است. مواد آلی مضر موجود در آب همگی دارای ساختار کربنی هستند. از همین‌رو فیلترهای کربنی می‌توانند با این مواد آلی وارد واکنش شده و آن‌ها را از آب حذف کنند. آبی که مملو از مواد آلی است، کدرتر از آب تصفیه شده بوده و طعم و بوی نامناسبی نیز دارد.

2- فیلترهای رسوب‌گیر: این فیلترها از جنس پلی پروپیلن هستند و وظیفه آن‌ها حذف شن و ماسه، گل و لای، رسوبات، زنگ لوله‌ها و لجن از آب است.

3- فیلتر ممبران: این فیلترها کار اسمز معکوس را انجام می‌دهند. ممبران یکی از مهم‌ترین پالایشگرهای دستگاه‌ تصفیه آب خانگی است. یکی از اهداف استفاده از فیلترهای الیافی پیش از فیلتر ممبران، افزایش عمر مفید و بازدهی بیشتر فیلترهای ممبران است.

4- فیلتر قلیایی: این فیلترها خاصیت اسیدی آب را کاهش کرده و PH آب را به سمت قلیایی‌تر شدن می‌برند.

5- فیلتر مینرال: این فیلتر آب را از مواد معدنی لازم برای بدن چون منیزیم و کلسیم که ممکن است طی مراحل تصفیه آب حذف شده باشند غنی می‌کند.

6- فیلتر مادون قرمز: دستگاه‌های تصفیه آب ۸ مرحله‌ای به عنوان فیلتر آخرین مرحله از فیلترهای مادون قرمز استفاده می‌کنند. وظیفه این فیلتر اکسیژن سازی داخل آب است.

کاربرد انواع فیلترهای تصفیه

انواع فیلتر های الیافی فشرده کدام‌اند؟

فیلترهای الیافی فشرده دسته‌ای از فیلترهای دستگاه تصفیه آب از جنس الیاف پلی پروپیلن (PP) هستند که با تابیده شدن الیاف به دور یکدیگر، فلیتر از سطحی فشرده و حاوی حفراتی ریز و درشت برخوردار شده است. حفرات موجود در ساختار پالایشگرهای الیافی در به دام انداختن ذرات معلق موجود در آب چون گل و لای، شن و ماسه، لجن، جلبک و… نقش دارند. از فیلتر الیافی صنعتی برای مصارف صنعتی و در محیط‌های صنعتی چون کارخانه‌ها استفاده می‌شود. از فیلتر الیافی نیمه صنعتی می‌توان در محیط‌های نیمه صنعتی مانند آزمایشگاه‌ها که حجم آب تصفیه شده مورد نیاز آن‌ها کمتر است استفاده کرد. فیلتر الیافی اسلیم که برای دستگاه‌های تصفیه آب خانگی استفاده می‌شوند، قطری در حدود ۵.۲*۲۰ اینچ دارند؛ درحالی که قطر فیلتر الیافی جامبو کمی بزرگ‌تر (۵.۴*۲۰ اینچ) است.

حین خرید فیلتر دستگاه تصفیه آب به چه نکاتی توجه داشته باشیم؟

برای انتخاب بهترین و مناسب‌ترین فیلتر تصفیه آب مهم‌ترین نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید قیمت فیلتر است. قیمت یک فیلتر اصلی و باکیفیت نه خیلی گران و نه خیلی ارزان است. سعی کنید از چند فروشنده قیمت بگیرید تا رنج قیمتی این فیلتر دستتان بیاید. سپس باید فیلتری را انتخاب کنید که قیمت معمولی دارد. البته توجه به قیمت فیلتر نباید موجب غافل شدن از ویژگی‌های آن شود. بیش از قیمت باید به فاکتورهای دیگری چون ویژگی‌ها و مزایای فیلتر توجه داشته باشید. 

از دیگر فاکتورهای مهم که در انتخاب فیلتر تصفیه آب باید در نظر داشته باشید برند فیلتر است. شرکت‌های مختلفی از کشورهای چین، تایوان و… اقدام به ساخت انواع فیلترهای دستگاه تصفیه آب می‌کنند. مسلم است که ویژگی‌ها و کیفیت هر یک از این فیلترها با یکدیگر متفاوت است. برای انتخاب فیلتر سوابق و اعتبار شرکت سازنده آن را بررسی کنید. برندهای محبوب در میان مصرف کنندگان عمدتا جزو معتبرترین تولید کنندگان انواع فیلتر تصفیه آب به شمار می‌روند.  

از دیگر فاکتورهای ضروری حین خرید یک فیلتر، توجه به کیفیت آن است. اگر برای اولین بار است که می‌خواهید اقدام به خرید فیلتر تصفیه کنید به احتمال زیاد تشخیص باکیفیت بودن یا نبودن یک فیلتر برایتان چندان ساده نباشد. از همین‌رو توصیه ما این است که از طریق فروشندگان و نمایندگی‌های معتبر فیلتر مورد نیاز خود را سفارش دهید. هر یک از انواع فیلترهای دستگاه تصفیه آب، کاربرد مشخصی دارند. آخرین نکته‌ای که برای خرید فیلتر باید در نظر داشته باشد، نیاز شماست. ب چه فیلتری با چه ویژگی‌ها یا ظرفیت‌هایی نیاز دارید؟ پاسخ این سوال می‌تواند در انتخاب بهترین نوع فیلتر تصفیه آب کمک کننده باشد.

بهترین فیلتر خانگی تصفیه آب کدام است؟

اگر می‌خواهید دستگاه تصفیه آب عملکرد درستی داشته باشد و برای مدت زمان طولانی بتوانید از این دستگاه حداکثر استفاده را بکنید، باید از بهترین فیلترهای تصفیه آب استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که حتی استفاده از بهترین فیلترهای تصفیه آب خانگی نیز بازه زمانی مشخصی دارد و پس از اتمام این دوره باید فیلتر را تعویض کنید. برای انتخاب بهترین فیلتر دستگاه تصفیه آب باید ویژگی‌های این فیلترها را بدانید. 

بهترین فیلتر برای هر دستگاه تصفیه آبی، فیلتری است که مخصوصا برای همان دستگاه و مطابق با ویژگی‌ها و شرایط دستگاه تولید شده است. برای مثال بهترین فیلتر برای دستگاه‌های تصفیه آب خانگی سافت واتر، فیلترهای سافت واتر هستند. این فیلتر دقیقا متناسب با ویژگی‌های این برند دستگاه تصفیه آب طراحی و تولید شده است. از همین‌رو می‌توانید اطمینان داشته باشید که بهترین فیلتر دستگاه تصفیه آب را خریداری کرده‌اید. 

از دیگر نکات مورد اهمیت برای خرید بهترین فیلتر تصفیه آب، خرید فیلتر از نمایندگی‌های معتبر است. با افزایش قیمت فیلترهای موجود در بازار مخصوصا فیلترهای وارداتی، ممکن است برخی از افراد سودجو فیلترهای تقلبی یا استفاده شده را به عنوان فیلتر اصلی به فروش برسانند. برای پیشگیری از رخ دادن این اتفاق، بهتر است هر نوع فیلتری که می‌خواهید را از نمایندگی آن‌ فیلتر در ایران سفارش دهید.  پیش از ثبت سفارش خود حتما ویژگی‌های فیلتر را به دقت مطالعه کنید و مطمئن باشید که این ویژگی‌ها با دستگاه تصفیه آب شما مطابقت می‌کند.

انواع فیلتر کربنی کدام است؟

فیلتر کربنی یا کربن اکتیو با توجه به نوع کربن و اندازه ذرات آن در گروه های مختلفی تقسیم بندی میشوند که عبارتند از:

  • فیلتر کربنی دانه‌ای (Granular Activated Carbon)
  • فیلتر کربن اکتیو پودری (Powdered Active Carbon)
  • فیلتر کربنی بلاک (Active Carbon Filter Block)

فیلتر کربنی گرانول یا دانه ای (GAC) که به فیلتر کربن شنی نیز شهرت دارند همان طور که از نامش مشخص است، تصفیه آب را با دانه های کوچک به اندازه شن از جنس کربن انجام می دهد. سطح تماس و برخورد آب با دانه های شنی کربنی کمتر از نوع پودری آن می باشد و به همین خاطر راندمان کمتری دارد. فیلتر کربن اکتیو پودری یا PAC بیشترین سطح تماس با قطرات آب را داشته و توانایی جذب مواد آلی و رفع رنگ و بو و طعم آب در آن بیشتر از سایر نمونه ها می باشد. فیلترهای کربنی بلاک با توجه به بزرگ بودن اندازه و ابعاد کربن قدرت جذب کمتری داشته اما در حذف مواد معلق موجود در آب می تواند بهتر از دو مورد قبل عمل کند. در حالت کلی اغلب از نوع GAC و PAC در دستگاه های تصفیه آب استفاده میشود.

برای ساخت کربن فعال شده از چوب، ذغال سنگ و پوست نارگیل استفاده میشود که به روش های مختلفی از قبیل فعالسازی حرارتی و فعالسازی شیمیایی تولید می شود. با توجه به جذب بسیار عالی کربن تولید شده توسط پوست نارگیل، در اغلب از این نوع کربن برای سیستم های تصفیه آب با فیلترهای کربنی استفاده میشود. البته لازم به ذکر است که کربن های فعال شده از پوست نارگیل نسبت به سایر صافی‌ها گران تر می باشند.

پاسخ به سوالات پر تکرار شما در رابطه با فیلتر تصفیه آب

فیلتر کربن خطی به عبارتی می‌تواند دستگاه تصفیه آب را به یک آب شیرین کن خانگی تبدیل کند. این پالایشگر طعم آب آشامیدنی را شیرین‌تر می‌کند. چنانچه دستگاه تصفیه‌ای که خریداری کرده‌اید جزو دستگاه‌های ۶ تا ۸ مرحله‌ای باشد، آب پس از عبور از فیلتر کربن خطی به فیلتر مینرال می‌رسد. فیلتر مینرال در واقع صافی معدنی ساز است. بنابراین با استفاده از دستگاه تصفیه آب تنها آب تصفیه شده نمی‌نوشید؛ بلکه آب معدنی و تصفیه شده در اختیار خواهید داشت. فیلترهای قلیایی یا فیلتر آلکالاین نیز برای کاهش خاصیت اسیدی آب مورد استفاده قرار می‌گیرند. این فیلترها عموما فیلتر مرحله ۷ دستگاه تصفیه خانگی هستند. اگر دستگاه ۸ مرحله‌ای باشد به عنوان فیلتر مرحله آخر از یک فیلتر مادون قرمز استفاده می‌شود که نقش اکسیژن سازی در آب را بر عهده دارد.

فیلتر یک بخش مهم از دستگاه‌های تصفیه آب است که روی کیفیت آب تاثیر مستقیم دارد. یک دستگاه تصفیه آب گران‌قیمت، بدون استفاده از فیلتر مناسب نمی‌تواند به اندازه کافی آلاینده‌های آب را حذف کند. بسیاری افراد با توجه به افزایش آلودگی منابع آب به اهمیت استفاده از دستگاه‌های تصفیه آب پی ‌برده‌اند و برای اینکه بتوانند با خیال راحت از آب سالم و قابل نوشیدن لذت ببرند، انواع دستگاه تصفیه آب خانگی را خریداری می‌کنند. اگر کنجکاو هستید تا تفاوت فیلتر آب با دستگاه‌های تصفیه را بدانید در این مطلب لیست کاملی برای شما گردآوری کرده‌ایم.

یکی از مهم ترین مواردی که قیمت تمام شده را مشخص می کند، کیفیت فیلتر آب استفاده شده است. انواع مختلفی از فیلتر آب تولید و عرضه می شود. هر کدام از فیلتر های آب بر اساس مواد به کار رفته در ساخت فیلتر آب، تکنولوزی، ساخت، دقت فیلتر کردن ذرات و … کیفیت مختلفی از تصفیه آب را ارائه می دهد. نوع فیلتر آب، اورجینال بودن، هزینه دستمزد، هزینه ایاب و ذهاب در تعیین قیمت فیلتر های دستگاه تصفیه آب تاثیر دارد.ّ آ

این فیلتر ها به صورت کاملا خطی در مدار دستگاه های تصفیه آب قرار می گیرند. آب از یک سمت بعد از فیلتر ممبران وارد فیلتر های پست کربن می شود و از سمت دیگر خارج می شود. در دهانه ورودی و خروجی این فیلتر، دو نوع صافی وجود دارد تا علاوه بر کاهش مواد شیمیایی داخل آب دو مرحله دیگر را تصفیه می کند. کربن موجود داخل فیلتر های پست کربن، به شکل پودری است و بر خلاف تصور روی رنگ، بو، مزه آب کیفیت منفی نمی گذارد.

کربن اکتیو یا کربن فعال به ذغال یا موادی بر پایه کربنی گفته می شود که ب قرار گرفتن در شرایط دمایی خاص و استفاده از برخی مواد شیمیایی فعال می شوند. با توجه به ایجاد سوراخ های ریز و درشت روی سطح کربن و قدرت بالای جذب در مواجه به مواد آلاینده یکی از اصلی ترین کاربرد های فعال در تصفیه آب است. کربن های فعال شده به گونه های مختلف تولید و در صنعت مورد استفاده قرار می گیرند.

در مرحله 2 معمولا از یک فیلتر کربن پودری فعال استفاده می شود. آبی که در مرحله قبل تا حد زیادی زلال شده وارد این مراحله می شود. در این مرحله تصفیه شیمیایی آب انجام می شود.

در مرحله 3 تصفیه آب معمولا از یک فیلتر کربن جامد که به آن فیلتر کربن بلاک می گویند استفاده می شود. وظیفه فیلتر کربن جامد تکمیل تصفیه دو مرحله قبل است. در اینجا کربن فعال به شکل یک بلوک جامد با تراکم بسیار بالا در آمده و آب مجبور است از بین حفره های بسیار ریز عبور کند. این کار باعث می شود هر نوع ذرات درشت و ناخالصی که در مراحل قبل حذف نشده در این مرحله حذف شود.

مرحله پنچ که از فیلتر پست کربن یا فیلتر کربن نهایی استفاده می شود آب تصفیه شده ای که در مخزن ذخیره شده است هنگام برداشت و مصرف یکبار دیگر تصفیه می شود. در این فیلتر تصفیه آب از کربن پودری فعال استفاده می شود و وظیفه آن حذف هر نوع آلاینده باقی مانده در آب بو، طعم و مزه احتمال آب است. ممکن است آب برای مدت زیادی در مخزن باقی مانده باشد که استفاده از فیلتر کربن نهایی بسیار ضروری است

دستگاه تصفیه آب پالایه سازان فیلتر های متنوع و متفاوتی دارد. هر کدام از این فیلترها وظیفه ای متمایز از هم دارند و به مسلما در قیمت با یکدگر متفاوت هستند. جهت اطلاع از آخرین قیمت انواع فیلتر دستگاه تصفیه آب با ما در پالایه سازان فرایند توس همراه باشید.

در مرحله اول فیلتر پلی پروپيلن قرار دارد مرحله دوم را کربن فعال میگذارند و در مرحله سوم فیلتر کربن بلاک به کار می آید تا در مرحله چهارم ممبران به خوبی بتواند مرحله پنجم کربن خطی را پوشش داده و وارد مرحله ششم مينرال و فیلتر های اختیاری که عبارتند از: فیلتر محافظ ممبران، فیلتر قلیایی، فیلتر یو وی و … شوند.

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر