ردکردن این

تاثیر آب تصفیه شده بر سنگ کلیه

تاثی آب تصفیه شده در سلامت کلیه ها

یکی از اقدامات ضروری برای جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه، نوشیدن آب کافی است. میزان آب دریافتی، میزان سختی و عناصر آب، از جمله عواملی هستند که بر عناصر ادراری و تشکیل سنگ کلیه تاثیر قابل توجهی دارند. هر چه میزان آب موجود در بدن کاهش یابد، احتمال ابتلا به سنگ کلیه، افزایش خواهد یافت. عوامل دیگری مثل جنسیت، ژنتیک، عادات غذایی و شرایط اقلیمی نیز در ایجاد سنگ کلیه بی‌تاثیر نیستند. در این زمینه، تاثیر آب تصفیه شده به سنگ کلیه را نمی‌توان نادیده گرفت؛ چراکه آب آشامیدنی تصفیه شده با سنگ کلیه رابطه معکوسی دارد. خوردن آب سالم تا حد زیادی شما را از ابتلا به سنگ کلیه در امان نگه می‌دارد. پالایه‌سازان اطلاعات مفیدی را درباره تاثیر آب تصفیه شده به سنگ کلیه، در اختیار شما قرار خواهد داد؛ پس تا انتها ما را همراهی کنید.

استفاده از آب تصفیه شده چه تاثیری بر سنگ کلیه دارد؟

زمانی که مواد معدنی موجود در ادرار بیشتر شود، سنگ کلیه تشکیل می‌شود. معمولا کلسیم با فسفر یا اگزالات ترکیب شده و در بدن بلور تشکیل می‌دهد. اگزالات ماده مغذی است که می‌تواند جذب مواد معدنی را در بدن مهار کند و فسفر نیز به‌عنوان ماده‌ای معدنی در استخوان‌ها در نظر گرفته می‌شود. بلورهای تشکیل‌ شده در بدن به مرور زمان بزرگ‌تر شده و سنگ تشکیل می‌دهند. سنگ‌ها از کلیه‌ها حرکت می‌کنند و دفع آن‌ها بسیار سخت است. به هنگام دفع سنگ کلیه، درد شدیدی در بدن احساس خواهد شد. نوشیدن آب کافی و تصفیه شده علاوه بر این‌که می‌تواند از ابتلا به سنگ کلیه جلوگیری کند؛ بلکه به‌عنوان روش موثری برای درمان نیز در نظر گرفته می‌شود. در این بخش از مقاله به تعدادی از اثرات استفاده از آب تصفیه شده به سنگ کلیه، اشاره می‌شود.

آبرسانی

مهم‌ترین عاملی که باعث ایجاد سنگ کلیه در بدن می‌شود، استفاده نکردن از مقدار زیادی آب در طول روز است. برای این‌که کلیه‌ها بتوانند مواد زائد و مواد معدنی اضافی در بدن را تصفیه کنند، به مقدار زیادی آب نیاز دارند. اگر در بدن آبرسانی خوبی انجام نشود، مواد زائد متابولیکی مانند کلسیم، اگزالات، فسفر به درستی از بین نرفته و یا رقیق خواهند شد. همه این عوامل دست به دست هم داده و باعث تشکیل سنگ کلیه می‌شوند. استفاده از آب تصفیه شده، مواد معدنی کلیه را دفع کرده و تاثیر زیادی در جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه دارد و همچنین به درمان سنگ کلیه نیز کمک شایانی خواهد کرد.

نوشیدن آب و جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه مخصوصا در افراد مسن

میزان سدیم در بدن کاهش می‌یابد

مصرف زیاد سدیم به طور منظم، از دیگر عوامل تاثیرگذار در تشکیل سنگ کلیه است. زمانی‌ که سدیم زیاد می‌شود، کلسیم نیز در ادرار افزایش خواهد یافت. افزایش کلسیم در ادرار ابتلا به سنگ کلیه را در افراد بیشتر می‌کند. زیاد بودن سطح سدیم در جریان خون، علاوه بر این‌که بر افزایش کلسیم تاثیر دارد؛ بلکه بر توانایی کلیه در پاکسازی بدن نیز موثر است. این امر باعث کمتر خارج شدن مواد معدنی از بدن می‌شود. باید به این نکته توجه کرد که سدیم و الکترولیت‌ها از جمله عواملی هستند که برای عملکرد مناسب بدن ضروری‌ هستند؛ اما زیاد بودن نمک هم خوب نبوده و برای بدن مضر است.

یکی از عادت‌های غلطی که در بین افراد در سنین مختلف وجود دارد، خوردن تنقلات و میان‌وعده‌های پرنمک است. یکی از این تنقلات که طرفداران زیادی هم دارد، چیپس و پفک است که مقدار زیادی نمک دارند و سطح سدیم را در بدن افزایش می‌دهند. شکلات‌ها هم منبع اگزالات در نظر گرفته می‌شوند. زمانی‌ که افراد اقدام به نوشیدن آب تصفیه شده می‌کنند، میزان سدیم اضافی بدن آن‌ها دفع شده و تاثیر مثبتی در بدن خواهد داشت. مقدار مصرف آب نیز مهم است و باید دقت کرد که هرچه میزان مصرف آب در طول روز زیاد باشد، میزان سدیم در بدن‌ متعادل‌تر می‌شود.

مقداری سدیم در آب‌های لوله‌کشی وجود دارد که برای نرمال و متعادل کردن آن، باید از دستگاه‌های تصفیه آب استفاده کرد؛ تا از آب تصفیه شده بهره برد و بدنی سالم و بدون سنگ کلیه داشت. در حالت کلی می‌توان نتیجه گرفت که یکی دیگر از مواردی که جزو تاثیرات آب تصفیه شده بر سنگ کلیه در نظر گرفته می‌شود، متعادل کردن میزان سدیم در بدن و جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه است.

از آنجایی که دستگاه تصفیه آب با فیلتر تصفیه آب مناسب و باکیفیت باعث فیلتر کردن رسوبات آب میشود، تهیه یک فیلتر مناسب باعث جلوگیری از ایجاد سنگ کلیه میشود.

برای مشاهده و خرید انواع فیلتر تصفیه آب مانند فیلتر ممبران، فیلتر لیوانی، فیلتر مینرال، فیلتر کربنی، فیلتر پست کربن کلیک کنید.

متعادل کردن مقدار سدیم در آب و داشتن بدنی سالم و بدون سنگ کلیه

از ورود املاح بزرگ به بدن جلوگیری می‌شود

نوشیدن آب تصفیه شده باعث جلوگیری از ورود املاح بزرگ به بدن می‌شود و همین امر، ابتلا به سنگ کلیه را در افراد، کاهش می‌دهد. زمانی که از دستگاه‌های تصفیه آب استفاده می‌شود، این دستگاه‌ها به خاطر داشتن سیستم فیلتراسیون، می‌توانند علاوه بر املاح بزرگ، املاح ریز آب را هم از بین برده و بروز بیماری سنگ کلیه را کاهش دهند. نیترات یکی از املاح و مواد مضری است که در آب وجود دارد. این ماده خیلی ریز بوده و به‌عنوان ماده‌ای سرطان‌زا شناخته شده است. برای این‌که بتوان این ماده مضر و بسیار ریز را از آب‌های آشامیدنی حذف کرده و از بین برد، باید دستگاه تصفیه آب از برندی معتبر را تهیه کرد. با انجام این کار و مصرف آب تصفیه شده، خیالتان از بابت سلامت آب، راحت خواهد بود؛ بنابراین، تاثیر آب تصفیه شده به سنگ کلیه را می‌توان به خوبی درک کرد.

بیشتر بخوانید:

با تاثیر آب تصفیه شده به سنگ کلیه، بیشتر آشنا شوید!

امروزه با توجه به کاهش کیفیت آب‌های مصرفی، ابتلا به بیماری سنگ کلیه در بین افرادی با سنین مختلف، بیشتر شده است. علاوه بر این‌که باید آب زیادی در طول روز مصرف شود، این آب باید از کیفیت خوبی هم برخوردار باشد تا املاح مضری وارد بدن انسان نشود. از جمله تاثیر آب تصفیه شده بر سنگ کلیه که می‌توان به آن اشاره کرد، کاهش میزان سدیم بدن، آبرسانی و جلوگیری از ورود املاح بزرگ به بدن است. برای این‌که بتوان از آب تصفیه شده استفاده کرد، باید از برند معتبری دستگاه تصفیه آب را خریداری کرده و اقدام به تصفیه آب نمود. حفظ سلامت کلیه و جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه، در گرو مصرف آب تصفیه شده است. پالایه‌سازان همراه شما خواهد بود تا با آگاهی کافی در زمینه تاثیر آب تصفیه شده بر سنگ کلیه، اقدامات لازم را جهت مصرف آب سالم انجام دهید و بهترین تصمیم‌ها را در این زمینه بگیرید.

مهم ترین مقالات
صفحات ما

فهرست دسته ها

مطالب اخیر