چگونه از شر کف صابون خلاص شویم؟
چرا کف صابون تشکیل میشود؟
زمانی که صابون با کلسیم و منیزیم موجود در آب لولهکشی واکنش نشان میدهد، کف صابون ایجاد میشود. این واکنش باعث شکلگیری یک لایه چسبناک بر روی سطوح، پوست و مو میشود که با گذشت زمان جمع شده و پاک کردن آن دشوارتر خواهد شد.
ابزارهای لازم برای تمیزکردن
برای انجام این کار به ابزارهای زیر نیاز دارید:
- پاک کننده وان دوش و کاشی زپ
- برس موی سفت
- مته با ضمیمه برس
این تجهیزات را می توانید از فروشگاه های لوازم خانگی یا به صورت آنلاین تهیه کنید.
مراحل تمیزکردن کف صابون
- اسپری پاک کننده: ابتدا، پاککننده وان دوش و کاشی زپ را به طور یکنواخت در سرتاسر حمام یا وان اسپری کنید. اجازه دهید حداقل ۵ دقیقه بماند تا اثر کند. (توجه داشته باشید که حمام باید به خوبی تهویه شود.)
- شستشو: با استفاده از برس موی سفت، تمامی سطوح صاف را بشویید. برای دیوارها و نواحی که نیاز به تلاش بیشتری دارند، از مته با ضمیمه برس بهره ببرید.
- شستشوی نهایی: پس از شستشو، دوش یا وان را بشویید و وضعیت را بررسی کنید. اگر نتیجه دلخواه حاصل نشد، مرحله ۲ را تکرار کنید تا به استانداردهای خود برسید.
- استفاده از خراش پلاستیکی: در صورتی که کف آنقدر ضخیم باشد که برسها نتوانند آن را پاک کنند، استفاده از یک خراش پلاستیکی برای حذف زبالههای سرسخت توصیه میشود. این نوع خراشها به سطوح آسیب نمیزنند.
نگهداری آسان تر پس از تمیزکردن
پس از تمیز کردن دوش یا وان، نگهداری از آن بسیار سادهتر خواهد بود؛ زیرا آب نرم فاقد کلسیم و منیزیم است. این موضوع باعث میشود دیگر واکنش نامطلوبی بین آب و صابون نداشته باشید و بتوانید از کف غلیظتر و خوشایندتری لذت ببرید.
نکات اضافی برای نگهداری
مارتا استوارت، میلیاردر و کارآفرین خانگی آمریکایی که تأثیر زیادی بر فرهنگ خانهداری مدرن داشته است و به عنوان یک نماد موفقیت برای زنان در عرصه کسب و کار شناخته میشود پیشنهاد میکند که حداقل یک بار در هفته دوش یا حمام خود را تمیز کنید. همچنین فراموش نکنید که محصولات موجود در حمام را نیز مرتب کنید تا سلولهای مرده پوست و دیگر آلودگیها حذف شوند. این کار مانع از رشد کپک و باکتریها خواهد شد.
با رعایت این مراحل، نه تنها حمام خود را تمیز نگه میدارید بلکه عمر مفید تجهیزات خود را نیز افزایش خواهید داد.