بزرگترین کارخانه تولید کننده انواع فیلترهای تصفیه آب
کارخانه تولید کننده انواع فیلترهای تصفیه آب
مشهد، میدان جانباز، برج پاژ، ساختمان اداری ۱، طبقه ۶، واحد ۶۱۴
پیچ هواگیری پمپ آب

پیچ هواگیری پمپ آب

پیچ هواگیری چیست؟ پیچ هواگیری پمپ آب چگونه کار می‌کند؟ چه زمانی باید پمپ آب خانگی را هواگیری کرد؟ چه عواملی باعث هواگیری پمپ آب می‌شود؟ استفاده از پمپ آب خانگی به یکی از ضرورت‌ها در هر ساختمانی تبدیل شده چرا که با کاهش و افت فشار آب روبه‌رو هستیم. با این پمپ به‌راحتی می‌توانید این مشکل را برطرف کنید. البته این را هم باید بدانید که اتصال مستقیم پمپ به شبکه لوله‌کشی آب شهری مجاز نیست و باید از مخزن استفاده کرد. برای پمپ آب دستگاه تصفیه آب یکی از مشکلاتی که به وجود می‌آید هواگیری آن است که باعث از کار افتادن دستگاه خواهد شد. وقتی پمپ دچار هواگیری شود به‌صورت یکسره کار می‌کند و در چنین شرایطی توانایی مکش و دهش آب را از دست می‌دهد. با پالایه سازان همراه باشید که در ادامه آموزش هواگیری پمپ آب را مورد بررسی قرار دهیم.
آنچه در این مقاله می خوانیم:

پیچ هواگیری

همان‌طور که گفتیم پمپ آب خانگی دچار هواگیری می‌شود و هوای حبس شده در آن را باید از طریق پیچی که در آن تعبیه شده و به آن پیچ هواگیری می‌گویند تخلیه کرد. با استفاده از این پیچ می‌توانید پمپ را کامل از سیال از پر کنید و با حداکثر راندمان کار خود را انجام دهد. در ادامه خواهیم گفت که پیچ هواگیری پمپ آب در کجا قرار گرفته و چگونه می‌توان آن را تخلیه کنید.

هواگیری پمپ آب چه علائمی دارد؟

زمانی که پمپ آب دچار هواگیری شود دیگر قادر به انجام فعالیت نیست و نمی‌تواند آب را مکش کند. پمپ‌ها حتی اگر کیفیت بسیار بالایی هم داشته باشند برای پمپاژ آب ساخته شده‌ نه اینکه هوا را به همین خاطر برای اینکه مشکلی در حین کار این دستگاه به وجود نیاید و خلأ ایجاد نشود نیاز به هواگیری خواهد داشت.

زمانی هواگیری پمپ آب انجام می‌شود که میزان هوای داخل شبکه پمپ از مقدار مجاز آن بیشتر باشد. این مقدار هوا وقتی به دهانه مکش پمپ برسد با ایجاد یک خلا از مکش آب جلوگیری خواهد کرد. پس همین موضع باعث هواگیری آن شده که عوامل مختلفی در آن دخالت دارند؛ بنابراین در ابتدا باید بدانید که چه عاملی باعث هواگیری پمپ شده است.

البته در ابتدای نصب پمپ آب خانگی باید به این موضوع توجه داشته باشید که هواگیری آن انجام شود. حتی در صورت تعمیر پمپ خانگی اگر در قسمت دیگری از شبکه آبرسانی ساختمان تعمیراتی صورت‌گرفته احتمال اینکه عاملی برای هواگیری پمپ باشد وجود دارد. در چنین مواردی با یک هواگیری ساده مشکل ایجاد شده رفع می‌شود.

چه عواملی باعث هواگیری پمپ آب خانگی می‌شود؟

همان‌طور که در بالا اشاره کردیم دلایل زیادی برای هواگیری پمپ آب خانگی وجود دارد. پس قبل از اینکه بخواهید هواگیری پمپ را انجام دهید باید عامل اصلی هوا گرفتن آن را پیدا کرده و سپس اقدام به رفع آن کنید. در زیر به عواملی که باعث ایجاد چنین مشکلی خواهد شد را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

  • احتمال خالی‌شدن مخزن آب و خالی کار کردن پمپ
  • ایراد از واشر و یا اورینگ پمپ
  • شکستگی و ترک در لوله‌های و پمپ
  • احتمال یخ‌زدگی پمپ
  • مشکل در اتصالات پمپ و ارتفاع تنظیم آن
تمامی عیب‌های احتمالی دستگاه های تصفیه کننده آب
مطالعه بیشتر

اینها تنها بخشی از عواملی است که در هوا گرفتن پمپ آب نقش دارند. پس اولین اقدام شناسایی، عیب‌یابی و سپس اقدام برای تعمیر آن خواهد بود.

آموزش هواگیری پمپ آب خانگی

هواگیری پمپ آب خانگی بدین صورت است که باید خلا و هوای موجود در لوله را تخلیه کرد. این هوا که در درون پمپ آب خانگی قرار گرفته اجازه پمپاژ آب را نمی‌دهد. در ادامه چگونگی انجام این کار را آموزش خواهیم داد.

1-کنار گذاشتن مقداری آب:

یکی از اصلی‌ترین کارهایی که برای هواگیری پمپ به آن نیاز خواهید داشت خود آب خواهد بود. برای این کار باید بدانید که چه ارتفاعی از پمپ را باید هواگیری کنید. یعنی چه مقدار آب برای این کار لازم است. اگر از همان مخزن آب در مجاورت پمپ این کار را انجام می‌دهید شاید به یک پارچ آب نیاز داشته باشید چرا که مسیر کوتاه بوده و همین مقدار آب کفایت می‌کند. اما اگر پمپ شما در مجاورت یک چاه قرار دارد برای هواگیری بهتر است از یک شیلنگ آب در کنار دست خود استفاده کنید.

2- قطع کردن برق پمپ و کاهش فشار لوله‌ها:

برای انجام‌دادن عملیات خانگی هواگیری پمپ آب اول باید برق پمپ را قطع کنید. به‌خاطر اینکه برخی از پمپ‌ها اتومات هستند و احتمال دارد به طور ناگهانی روشن شود. برای کاهش فشار لوله‌ها نیز از یک نفر بخواهید که شیر آب را باز کند تا آب لوله‌ها تخلیه شود.

اگر اقدام به این کار نکنید در هنگام پر کردن لوله و تخلیه هوا آب با فشار خارج شده و وارد مسیر برق پمپ شده و یا خود شما را خیس می‌کند. برای هواگیری باید به پیچ هواگیری پمپ آب دسترسی داشته باشید.

3- مرحله اول هواگیری پمپ آب:

در بیشتر پمپ‌ها بخش آبریز و یا پرایم برای هواگیری پمپ در یک قسمت استاندارد قرار گرفته این قسمت معمولاً دارای شکلی شش‌ضلعی و یا مربعی است. در بالای مکانیسم پمپ لوله پلاستیکی به‌صورت مستقیم بسته شده که با استفاده از یک آچار فرانسه ابتدا باید آن را شل کرده و پس از برداشتن درب پرایم با استفاده از یک قیف همه آب را مستقیم وارد سوراخ کنید و آب را داخل پرایم بریزید.

آموزش نصب انواع دستگاه‌های تصفیه کننده آب
مطالعه بیشتر

این آب به اتاق پروانه پمپ و لوله خروجی وارد شده و این کار را باید آن‌قدر ادامه دهید تا آب به لبه این شش‌ضلعی برسد. در این لحظه کمی صبر کنید تا هوای داخل آن تخلیه شود. حباب‌های آب با سرعت زیاد آب را به پایین هدایت می‌کند و در ادامه این حباب‌ها کم شده و هنگامی که اطمینان حاصل کردید همه هوا تخلیه شده و هیچ حبابی از آن خارج نشود. سپس پیچ هواگیری پمپ آب را می‌توانید ببندید. این پیچ در قسمت بالا و پایین پمپ قرار گرفته است.

بیشتر با محصولات پالایه سازان آشنا شوید.
انواع فیلتر تصفیه آب :

  • فیلتر ممبران
  • فیلتر کربنی
  • فیلتر یخچالی
  • فیلتر لباسشویی
  • فیلتر لیوانی
  • فیلتر مینرال

جمع‌بندی

در این مطلب با نحوه هواگیری پمپ آب خانگی و پیچ هواگیری و اینکه چگونه این کار را انجام دهید آشنا شدید. برای خرید پیچ هواگیری پمپ آب برای ساختمان نیز می‌توانید از شرکت پالایه سازان آن را تهیه کنید.

پالایه سازان توس
پالایه سازان توس

کارخانه پالایه سازان توس بهترین تولید کننده فیلتراسیون و تصفیه است. صادر کننده نمونه استان خراسان. بزرگ ترین تولید کننده خاورمیانه

فیلتر ممبران صنعتی ۸ اینچ

25,000,000 تومان

/5
فیلتر ممبران صنعتی ۴ اینچی

10,000,000 تومان

/5

172,000 تومان

/5
پک ۳ عددی بلوویو

145,000 تومان

/5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

× Send
سبد خرید
حساب من

برای استعلام قیمت

1- انواع فیلترهای تصفیه آب

2- دستگاه تصفیه آب

با شماره تماس بگیرید.